Romania RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Va asteptam pe serverul nostru de samp: romaniarpg.samp.ro:7777

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Model reclamatie pentru lider / helper / admin

In jos 
AutorMesaj
RoRPG Sharky

RoRPG Sharky

Data de inscriere : 10/09/2013

Model reclamatie pentru lider / helper / admin Empty
MesajSubiect: Model reclamatie pentru lider / helper / admin   Model reclamatie pentru lider / helper / admin Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 4:04 am

Inainte de a face o reclamatie unui lider cititi topicul de "Reguli si informatii factiuni", pentru a fi siguri ca nu faceti o reclamatie degeaba.
Cei care fac o reclamatie degeaba, fara sa citeasca cu atentie acel topic, or sa fie sanctionati.

Incercati pe cat posibil sa discutati si sa lamuriti problema pe PM cu cel pe care urmeaza sa il reclamati sau cu un admin responsabil inainte de a deschide topic aici.
Nu castigati nimic daca faceti o reclamatie aiurea, multe chestii se pot rezolva pe PM.

Ai intalnit un admin, helper sau lider care a incalcat regulile serverului, care face abuz de functie sau orice altceva care te-a deranjat pe tine ca jucator?
Deschide un nou topic dupa modelul urmator:

Nick-ul tau:
Nick-ul celui reclamat:
Detalii (+ poze, video, etc.):

ATENTIE:
# Titlul topicului trebuie sa fie: Reclamatie - NUME_PLAYER - motiv

Uneori raspundem mai tarziu la unele reclamatii pentru ca asteptam un reply din partea liderului si avem nevoie sa ne consultam si cu ceilalti din echipa.
Nu va panicati, orice reclamatie primeste un raspuns de la un admin responsabil (level 6+).

-Nu insultati in niciun fel pe cel reclamat, riscati sanctiuni pe forum cat si pe server, iar reclamatia o sa fie ignorata
-Nu aduceti dovezi mai vechi de 48 de ore, plangerea o sa fie respinsa
-Verificati regulamentul serverului des pentru ca este modificat regulat.
Sus In jos

Model reclamatie pentru lider / helper / admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Model cerere pentru helper
» Model cerere pentru lider
» Reclamatie - AnDreYa - Abuz de helper
» Model cerere pentru inselatorii
» Reclamatie Sups

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum