Romania RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Va asteptam pe serverul nostru de samp: romaniarpg.samp.ro:7777

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Cristi

Data de inscriere : 13/09/2013
Localizare : Pe SA:MP in ls ( FausT)

Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'. Empty
MesajSubiect: Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'.   Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 5:16 am

Cea mai mare realizare pe Romania RPG:Inca nu am una
De ce crezi ca meriti lider: ca vreau sa ajut si stiu sa lucrez
Ai fost in factiunea pentru care aplici ca lider? Ce rank ai avut?nu ma mai fost
Ce planuri de viitor ai cu factiunea daca ajungi lider?:sa ajut sv si toata factiunea
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:8-9
Varsta reala:14
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: nu am fost
Cate zile minime trebuie sa stai ca lider pentru a iesi fara 150 FP?cam cate post 10 11
Ai citit regulamentul factiunilor si ai retinut ceva din el? (vei fi testat din el)da
Sus In jos
k1d0
Admin
k1d0

Data de inscriere : 11/09/2013
Varsta : 31
Localizare : Prahova

Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'. Empty
MesajSubiect: Re: Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'.   Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'. Icon_minitimeVin Sept 13, 2013 5:36 am

respins , e lider pd vorbeste cu ray.out daca te vrea in pd ca lider / membru ! t/c
Sus In jos
http://www.romaniarpg.1talk.net

Nickname - FausT - ___ ore jucate'. Ex: 'FausT - Police Department - 1 ora ore jucate'.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» XqzMe - Police Department - 20 ore
» FausT - Police Departament - ___ 25 !
» FausT - Police Departament - ___ 11
» FausT - Police Departament - ___ aveam mai multe dar sa dat wip'e 11
» Ivan_alex police departament ore jucate +50 inainte de wipe

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Romania RPG :: Ne-am mutat pe www.ropg.ro :: Ne-am mutat pe www.ropg.ro-
Mergi direct la: