GiveUp
| Subiect: Cerere , helper ! Sam Sept 14, 2013 10:26 am | |
| Cea mai mare realizare pe Romania RPG: Am intrat in National Guard , ma simt foarte mandru De ce crezi ca meriti helper: Eu cred ca merit helper deoarece sunt bun cu fiecare jucator , il ajut cu tot ce pot si sunt prietenos cu fiecare. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Chiar nu stiu , oricum mult ... Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper? : O sa ajut playerii , o sa ajut si serverul , dar o sa aduc si jucatori pe el . Varsta reala: Am 13 ani Cati playeri ai adus pe server ?: Momentan am adus doar 1 , dar o sa mai aduc , promit ! Ai facut publicitate la server ? (minim 3 forumuri) (arata pozele aici) *obligatoriu : Momentan nu am facut Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Ii spun asa : Trebuie sa scrie / stats si sa se uite la rob , acolo trebuie sa aiba 10/10 , dupaia ii zic sa se duca la banca la seif si sa scrie robbank . Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Ii spun sa isi ia un job , eu ii recomand jobul de fermier In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Sunt in factiunea National Guard . In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp?: In National Guard { NG } , inca sunt in aceasta ! | |
|
RoRPG Sharky
| Subiect: Re: Cerere , helper ! Vin Sept 20, 2013 9:06 am | |
| | |
|