SubZero
| Subiect: Cerere helper-SubZeroLord Vin Sept 20, 2013 3:09 am | |
| Cea mai mare realizare pe Romania RPG:2 masini si gasirea serverului De ce crezi ca meriti helper: ca imi place sa ajut lumea + am experienta Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 5-6 Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa ajut lumea care da /needhelp:D Varsta reala: 17 Cati playeri ai adus pe server ?: 1 Ai facut publicitate la server ? (minim 3 forumuri) (arata pozele aici) *obligatoriu : Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pentru mai multe informatii. Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Trebuie sa aiva lvl 4 si sa dea /stats daca are toate cele 10 puncte de rob sa se duca la banca si sa dea /robbank Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?:Poate sa faca bani din eventuri sau din joburi. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: - In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp: -
Ultima editare efectuata de catre SubZero in Vin Sept 20, 2013 3:12 am, editata de 1 ori | |
|
MajeMajestic
| Subiect: Re: Cerere helper-SubZeroLord Vin Sept 20, 2013 3:11 am | |
| Big PRO !! ai raspuns corect la toate intrebarile | |
|
RoRPG Sharky
| Subiect: Re: Cerere helper-SubZeroLord Vin Sept 20, 2013 9:05 am | |
| Nu ai raspuns la intrebarea: "Ai facut publicitate la server ? (minim 3 forumuri) (arata pozele aici) *obligatoriu :"
Nu trebuie sa postezi linkuri catre alte site-uri , intra spre exemplu pe imgur.com si insereaza o imagine cu linkul lor.
Cerere refuzata . T/C
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere helper-SubZeroLord | |
| |
|